free css templates
REFERENTIES

REFERENTIES


Wat opdrachtgevers zeggen...

"Als architecten zijn we altijd kritisch op de kwaliteit en compositie van fotowerk van de door ons ontworpen villa’s en landhuizen. De afgelopen 30 jaar hebben we heel wat verschillende kwaliteiten fotowerk langs zien komen en het werk van Lisette van de Pavoordt springt daar bovenuit. De gedrevenheid en passie voor haar vak vind je terug in haar fotowerk. Ze investeert graag de tijd om een goede voorbereiding te treffen. Ook kijkt ze goed naar details en materialen en wacht ze op de juiste belichting; altijd op zoek naar een zo goed mogelijk resultaat. Lisette denkt mee met onze vraag en houdt goed rekening met de privé-situatie waarin ze zich bij onze opdrachten bevindt. Als fotograaf is ze een nieuw gezicht voor onze opdrachtgevers en fotografeert ze persoonlijke details. Door haar professionaliteit en goede contactuele eigenschappen krijgt ze het vertrouwen om alleen in privé-vertrekken te mogen fotograferen. Zo hebben onze opdrachtgevers een prettige foto shoot en hebben wij fantastische beelden van weer een prachtige Atelier 3 villa"


"Lisette is een kei in het fotograferen van woningen! Ze weet met haar camera de sfeer van woningen perfect te vangen en heeft oog voor de details die een woning bijzonder maken. Ze fotografeert met veel gevoel voor lijnenspel en compositie, hierdoor is ieder beeld interessant. Ze betrekt de bewoners van het huis nauw bij de reportage en legt ook hen op een ontspannen manier vast. Daarmee maakt ze de fota's persoonlijk en dynamisch. Voor onze magazines Olivier, Floris en Leerdam. zadelt ze me steevast op met een luxeprobleem: een overvloed aan prachtige foto's om uit te kiezen! Heerlijk! En ook niet onbelangrijk: ze levert de beelden altijd snel en goed aan. Kortom: het is super om met Lisette te werken!"

"Sinds haar afstuderen werken we al met Lisette. Zij heeft een zeer goed en professioneel oog met aandacht voor overzicht en detail. Griffioen Architecten krijgt veel waardering voor de architectuur foto´s van Lisette."

"Via een opdrachtgever die foto's liet maken van zijn project, kwamen wij in contact met Lisette. Omdat dit mooie foto's zijn geworden, zijn wij op het idee gekomen om onze projecten ook mooi in beeld te laten brengen om hiermee onze activiteiten te promoten op onze website. Ook het plaatsen en bewerken van de website heeft Lisette aan haar werkzaamheden toegevoegd. Dit alles gebeurt in prima kort overleg hetgeen plezierig werkt. Bijzondere aan Lisette is het streven naar het perfecte plaatje, en dat waarderen wij zeer. Wij zien uit naar het voortzetten van deze prettige samenwerking."

"Niet zo lang geleden heeft Lisette de fotoreportage van ons huis gemaakt.De foto's staan nu op Funda te pronken. Ze heeft een bijzondere manier van werken. Veel aandacht voor alle details. Kijkt heel goed naar licht en zon . Ook nam ze werkelijk alle tijd om de foto's zo mooi mogelijk te krijgen. Voor ons was het van groot belang om ons niet alledaagse huis zo goed mogelijk op de foto te krijgen. Lisette heeft dat kunnen realiseren. Dus alle lof en ik zou haar aan iedereen aanraden."

Lisette knows how to catch the perfect atmosphere in her photographs.


 opdrachtgevers:

AD Rivierenland, AM Vastgoed, Aedes Magazine, Tijdschrift 'de Architect', Architektenburo Dick van den Bosch, Architektenburo Bikker, Arkeflyer, Atelier3 Architecten, BAM Infra, BAM Vastgoed en Wonen, Bureau de Landerije specialist in landelijk en bijzonder wonen, Blauwe Kamer' tijdschrift voor stedebouw en ruimtelijke ontwikkeling, Bouwbedrijf Sprong, Bouwbedrijf Van der Helden, Den Boet' sportglossy voor de Bommelerwaard, DOOR Reclamemakers, DPO2, Frank Ruiter Architectuur, Gemeente Lingewaal, Griffioen Architecten, Haitsma Beton, Hans de Keijzer makelaardij
Heerlijkheid (magazine landgoed marienwaerdt), Heijmans Vastgoed, Het Kontakt: Krant, Tijdschrift Olivier en Floris, Huisartsenpraktijk Wijnmaalen, 
de Hypotheekshop, Intermezzo, Jan Lieuwma Vastgoed, Kersbergen, natuurstenen vloeren en oude bouwmaterialen, Kleurrijk Wonen, Kroon Vloeren in Steen, Lekstede, Middag Marmer en Vloeren, NIROV, Tijdschrift voor de Volkshuisvesting, Federatie welstand: Oog voor welstand, Otto Schop Timmerwerken, Oosterse meubelen, Oss, Quinto (Van Ieperen Groep), RAM Vormgeving, Reed Business information (RO Magazine, Vitale stad, Alert), Sanidump, Shell 'Bijtanken', Stadsarchief Amsterdam, Stichting De Drie Linden, TNO Magazine, Van der Padt en Partners architecten, Van Wijk Bouw BV, Vakblad Vastgoed, VHGP Architecten, Wijnja Bouw, Wonen landelijke Stijl, Woonstijl, Scala Productiehuis, Zondag ontwikkeling