Woningfotografie

Voor een goede eerste indruk van uw huis krijgt u maar 1 kans. Ik vind het een uitdaging om uw woning zo mooi mogelijk te fotograferen voor de verkoop. Ook 360 graden foto's en hoogtefoto's (met hoogte statief tot 7 meter) behoren tot de mogelijkheden. Wilt u een huis professioneel laten fotograferen? Informeer dan vrijblijvend!
Bekijk hier enkele voorbeelden >>
woningfotografie lisette van de Pavoordt
sodesign

Woningfotografie inclusief verkoopstyling

Wilt u een huis te koop aanbieden of staat uw huis alweer een tijdje te koop? Klopt de vraagprijs, maar komen er maar geen kijkers? Of komen er wel kijkers, maar kunnen ze niet door het huidige interieur heen kijken? Laat dan uw woning stylen en opnieuw fotograferen. Investeer een klein beetje en verkoop daardoor uw huis eerder of voor een betere prijs!

Samen met interieurstyliste Suzanne Oosterom (www.sodesign.nl) bied ik fotografie en styling op maat aan. De mogelijkheden varieren van het inrichten en stylen van uw woning met eigen spullen zodat de woning optimaal tot zijn recht komt op de foto, tot en met een complete inrichting van leegstaande woningen.
Voor makelaars kunnen wij een totaalpakket leveren inclusief het maken van plattegronden. Bel of mail gerust voor vrijblijvende informatie.