website templates
woonreportages en binnenkijkers
INFORMATIE

over mij....

Sinds mijn afstuderen in 2004 aan de Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht (HKU), Fotografische Vormgeving, werk ik als freelance fotograaf vanuit Zaltbommel door het hele land.
Mijn passie is interieur- en architectuurfotografie.

In mijn fotografie richt ik me voornamelijk op de onderwerpen architectuur, interieur, wonen, bouw en landschap en de rol van de mens daarin. Het landschap en onze woonomgeving verandert continu en is een fascinerend onderwerp waar ik nooit op uitgekeken raak. Fotografie is een mooi medium om veranderingen vast te leggen en zichtbaar te maken. Als observator werk ik vanuit mijn nieuwsgierigheid. Door middel van fotografie wil ik ook anderen een inkijk geven.

Met veel plezier werk ik in opdracht voor diverse opdrachtgevers zoals architecten, bouwbedrijven, tijdschriften en vlakbladen op het gebied van interieur, wonen, architectuur, landschap en ruimtelijke ordening. 
Regelmatig werk ik samen met schrijfster of stylist.

Tijdens mijn studie aan de HKU in Utrecht heb ik stage gelopen bij Fotofestival Naarden, Theo Bos, Wout Berger en Noor Damen, Marco de Nood en op de beeldredactie van tijdschrift Quest. Na mijn studie heb ik een jaar de de master Post st. Joost Fotografie gevolgd in Breda en diverse cursussen over beeldbewerking gedaan bij het NIDF en Calumet. In 2006 een Startstipendium mogen ontvangen van het Fonds voor Beeldende Kunsten Vormgeving en Bouwkunst. In 2006-2007 heb ik de Documentaire Foto-opdracht Amsterdam van Het Gemeentearchief Amsterdam en het Amsterdams Fonds voor de Kunst uitgevoerd met het project "Bouwputten". Exposities waar mijn werk te zien is geweest zijn o.a. Festival Voies Off, Arles, France, Amsterdams Centrum voor Fotografie ACF Amsterdam Centre for Photography ACF , selection final exams, 2004, Familie in Beeld - Vriesendorp uit Dordrecht, Dordrecht Simon van Gijn, 2007, WitterdanWit - 'Het Open Boek' - Rotterdam.

Overweegt u om een project te laten fotograferen? Voor het vastleggen van een bouwproject of gebouw, het maken van een (woon)reportage, een portret, het realiseren van een fotoboek, denk ik graag met u mee. Bel of mail gerust om uw wensen te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. opdrachtgevers:

AD Rivierenland, AM Vastgoed, Aedes Magazine, Tijdschrift 'de Architect', Architektenburo Dick van den Bosch, Architektenburo Bikker, Arkeflyer, Atelier3 Architecten, BAM Infra, BAM Vastgoed en Wonen, Bureau de Landerije specialist in landelijk en bijzonder wonen, Blauwe Kamer' tijdschrift voor stedebouw en ruimtelijke ontwikkeling, Bouwbedrijf Sprong, Bouwbedrijf Van der Helden, Den Boet' sportglossy voor de Bommelerwaard, DOOR Reclamemakers, DPO2, Frank Ruiter Architectuur, Gemeente Lingewaal, Griffioen Architecten, Haitsma Beton, Hans de Keijzer makelaardij
Heerlijkheid (magazine landgoed marienwaerdt), Heijmans Vastgoed, Het Kontakt: Krant, Tijdschrift Olivier en Floris, Huisartsenpraktijk Wijnmaalen, 
de Hypotheekshop, Intermezzo, Jan Lieuwma Vastgoed, Kersbergen, natuurstenen vloeren en oude bouwmaterialen, Kleurrijk Wonen, Kroon Vloeren in Steen, Lekstede, Middag Marmer en Vloeren, NIROV, Tijdschrift voor de Volkshuisvesting, Federatie welstand: Oog voor welstand, Otto Schop Timmerwerken, Oosterse meubelen, Oss, Quinto (Van Ieperen Groep), RAM Vormgeving, Reed Business information (RO Magazine, Vitale stad, Alert), Sanidump, Shell 'Bijtanken', Stadsarchief Amsterdam, Stichting De Drie Linden, TNO Magazine, Van der Padt en Partners architecten, Van Wijk Bouw BV, Vakblad Vastgoed, VHGP Architecten, Wijnja Bouw, Wonen landelijke Stijl, Woonstijl, Scala Productiehuis, Zondag ontwikkeling